Jak vše začalo | Monkey´s Gym

Jak vše začalo | Monkey´s Gym

Jak vše začalo

Kristýna Přibylová Kristýna Přibylová je spokojenou maminkou „čtyř“ dětí: Ondry, Lukáše a Verunky. Hledáte to čtvrté dítě? No, ono není úplně lidské – je to mládě opičí, ve kterém se cvičí…

Ale dosti humoru. Kristýna si zkrátka už v roce 2012 k vlastním dětem přibrala ještě jedno symbolické dítě, a sice projekt unikátních dětských tělocvičen Monkey´s Gym, které mají ve znaku usměvavou opičku. Moderní, kvalitní a hravé cvičení jí totiž v Praze chybělo už v době, kdy se narodil její druhý syn.

Monkey´s Gym - cvičení na bradlech A tak spolu s odborníky vymyslela vlastní metodiku cvičení a vybrala pro něj kouzelné jméno i místo, které je vybavené speciálním nářadím pro nejmenší, a kde s dětmi zábavnou formou cvičí zkušení lektoři – dnes už ve třech tělocvičnách: v obchodním centru Galerie Harfa, v Baby Clubu Juklík v pražských Stodůlkách a v obchodním centru Šestka.

Kristýna řídí chod všech poboček a je tou, která přichází s novými nápady – ať už jsou to kurzy ledního bruslení, in-line tréninky nebo dětské sportovní kempy.

A jak sama říká, dobře tak může uplatnit všechny zkušenosti, jimiž v životě prošla, ať už to bylo studium Mezinárodní politiky a diplomacie, koncertní produkce nebo práce ve vrcholovém managementu soukromého zdravotnického zařízení.

Dudlíci V Monkey´s Gym se jí však splnil její největší sen – dokáže skloubit osobní a pracovní život. V tom pracovním pak oceňuje hlavně to, že společně s kolegy může v dětech, které si přijdou do opičích tělocvičen zacvičit, pěstovat tolik potřebnou lásku k pohybu! "Nejkrásnější pocit mám vždy, když se dětem od nás nechce, a to je celkem často", uzavírá Kristýna s úsměvem..:-)